tekaška

skupina

“V tekaško skupino hodim že vrsto let. Le zakaj? Zato, ker mi je prijetno in skupaj s ‘sotrpinkami/i’ naredim  veliko dobrega za svoje telo in dušo.”

opis vadbe

tekaška skupina

Tekaška skupina smo zelo prijetna mešana skupinica. Razlikujemo se po spolu, kondicijski pripravljenosti, eni radi poslušamo, drugi radi govorimo. Vsi pa radi naredimo nekaj zase in v družbi nam to še lažje uspeva. Zunaj tečemo od začetka aprila do konca oktobra. V zimskem času pa zunanje tekaške treninge podkrepimo z vadbo v dvorani RUN 4 FUN. Veseli smo novih »tekačev«, tudi če to še niste!

“‘V tekaško skupino hodim že vrsto let. Le zakaj? Zato, ker mi je prijetno in skupaj s ‘sotrpinkami/i’ naredim  veliko dobrega za svoje telo in dušo. Skupina je zelo raznolika, spoznavam ljudi, ki jih drugače ne bi. Vedno je zabavno, radi se družimo in pozabimo, da zraven tudi švicamo. Skupaj nam ni težko doseči kar si zastavimo. Seveda pa nam vse to ne bi uspelo brez naših prijaznih, včasih tudi zahtevnih  trenerk, ki nas motivirajo, držijo skupaj da vztrajamo in se zraven še zabavamo

Mateja P.

Nimam tekaške kondicije, ali bo to zame pretežko?

Vsako leto začnemo zelo počasi, tako se nam na treningih lahko pridruži prav vsak. Znotraj treninga oblikujemo dve skupini in vadbo prilagodimo skupini. Kar pogumno!

Kaj delate na treningih? Kaj potrebujem s seboj?

Trening je sestavljen iz ogrevalnega dela, osrednjega dela, ki je po navadi kombinacija tekaških vaj, teka in vaj za moč in raztezanja, ohlajanja. S seboj potrebujete športno opremo, ustrezno obutev, vodo in blazino za vaje.

Kdaj, kje in Kako dolgo poteka trening?

Čas in lokacija treningov se tekom poletja spreminja – prilagajamo se dolžini dneva in vročini. Treningi potekajo nekje med 18. in 20.30 uro ob ponedeljkih in četrtkih. Trening traja 75 – 90 min.

Ali je tekaška skupina aktivna tudi pozimi?

Tečemo od začetka aprila do konec oktobra (zaključek tekaške sezone v naravi zabeležimo z Ljubljanskim maratonom). Tekaška skupina pa kljub temu ne zamre. V zimskem času se prestavimo v dvorano Poden (dvorana za Aerobiko), kjer zunanje tekaške treninge podpira vadba RUN4FUN. Vedno pa se vadeči lahko odločijo še za obisk drugih vadb, npr. Pilates, Yoga, Fat burn, ipd.

URNIK

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
RUN4FUN
Srednja intenzivnost
18:00 - 19:00
Telovadnica OŠ Jela Janežič
RUN4FUN
Srednja intenzivnost
19:00 - 20:00
ŠD Poden - dvorana za aerobiko

Ponedeljek

 • RUN4FUN Srednja intenzivnost · Telovadnica OŠ Jela Janežič
  18:00 - 19:00

Sreda

 • RUN4FUN Srednja intenzivnost · ŠD Poden - dvorana za aerobiko
  19:00 - 20:00
Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Tekaška skupina
18:00 - 19:00
Tekaška skupina
18:00 - 19:00

Ponedeljek

 • Tekaška skupina
  18:00 - 19:00

Četrtek

 • Tekaška skupina
  18:00 - 19:00
No events available!

Kontakt in prijava

Kontaktna oseba: Vesna Čuk
Mobitel: 041 868 309
E-mail naslov: tek@sdpartizan.si