vadba

gimnastika

Gimnastika  je športna zvrst, ki razvija največ glavnih motoričnih sposobnosti: koordinacija celega telesa, orientacija v prostoru, relativna moč vseh mišičnih skupin, gibljivost celega telesa, vzdržljivost v moči.

opis vadbe

GIMNASTIKA

Namenjena predvsem osnovnošolskim otrokom.

Gimnastika  je športna zvrst, ki razvija največ glavnih motoričnih sposobnosti: koordinacija celega telesa, orientacija v prostoru, relativna moč vseh mišičnih skupin, gibljivost celega telesa, vzdržljivost v moči. Zato je priporočljivo, da bi gimnastiko obiskovali prav vsi otroci starosti od 5. leta naprej. Njihova športna pot bi se morala pričeti  s panogo, ki zajame čim večji spekter gibalnih struktur in s tem vpliva na čim večje število motoričnih sposobnosti. Vadba gimnastike je pri Športnem Društvu Partizan rekreativno usmerjena in poteka 2x tedensko. Vključeni so otroci od 5. do 12. leta starosti. Vsako leto oblikujemo tudi skupino predšolskih otrok (5,6 letnikov).

Oprema na vadbi

Pajkice/ kratke hlače, ki ne ovirajo gibanja/ kratka majica ali gimnastični dres, nedrseči copatki, v večini pa so otroci bosi. Pijača/ Plastenka z vodo.

CENIK

URNIK

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Gimnastika
Osnovnošolci od 1. do 9. razreda
16:30 - 17:50
Gimnastika
Osnovnošolci od 1. do 9. razreda
16:30 - 17:50

Ponedeljek

  • Gimnastika Osnovnošolci od 1. do 9. razreda
    16:30 - 17:50

Sreda

  • Gimnastika Osnovnošolci od 1. do 9. razreda
    16:30 - 17:50
No events available!

GALERIJA

kontakt in prijava

Kontaktna oseba: Tina Šolar
Mobitel: 040 334 422
E-mail naslov: tina@sdpartizan.si