namizni

tenis

Osnovni cilj NAŠEGA delovanja je spodbujanje občanov h gibalni aktivnosti celo leto, predvsem pa so ciljna skupina osebe, ki gibalne dejavnosti ne vklučujejo v svoj vsakdan in s tem ogrožajo svoje zdravje in dobro počutje.

opis vadbe

namizni tenis

Namiznoteniška sekcija ŠD Partizan je konec leta 2018 štela 28 članov. Starostna skupina do 65 let šteje 11 članov-ic, starostna skupina nad 65 let pa šteje 17 članov-ic. V sekciji izvajamo 2 tipa programov rekreacije in 1 program za tekmovalni del. Osnovni cilj delovanja je spodbujanje občanov h gibalni aktivnosti celo leto, predvsem pa so ciljna skupina osebe, ki gibalne dejavnosti ne vklučujejo v svoj vsakdan in s tem ogrožajo svoje zdravje in dobro počutje. V sekciji delujeta 2 strokovna kadra, ki vodita programe in sicer 1 z nazivom trenerja in 1 z nazivom vaditelj športne vadbe.

V okviru tekmovalnega športnega programa z eno ekipo sodelujemo v Gorenjski veteranski namiznoteniški ligi in eno ekipo v Medobčinski namiznoteniški ligi. Skupno v tekmovalnem delu sodeluje 11 članov sekcije. V skladu s programom dela vsako leto izvedemo posamezno prvenstvo upokojencev Šk. Loke, Božično-novoletni turnir naključnih dvojic članov-ic NT sekcije ter posamezno prvenstvo članov in članic NT sekcije. Vsako leto izvedemo prednovoletno srečanje člannov sekcije, ob zaključku sezone pa skupaj s člani NTK Šk. Loka ter DU Škofja Loka družabno srečanje vseh članov NT sekcije ter NTK Šk. Loka.

Vadba poteka vsak torek in četrtek v tednu s pričetkom ob 20. uri, v namizno teniški dvorani ŠD Poden v Šk. Loki. Za vadbo potrebujete športna oblačila in dvoranske športne copate ter namizno teniški lopar.V kolikor ga nimate, vam le tega priiskrbimo-posodimo v sekciji. Predznanje igranja ni potrebno, saj tega pridobite na sami vadbi, sicer pa je rekreacija namenjena gibalni aktivnosti brez večjega napora, sprostitvi in prijetnem druženju.

Namizni tenis je eden naj cenejših športov ter šport, ki ga predvsem rekreativno lahko igramo tudi v pozni starosti. To dokazujejo tudi nekateri naši člani, katerih starost se giblje tudi preko 80 let. Za vadbo potrebujemo samo NT lopar in preprosta športna oblačila ter čisto obutev. Vsi člani poravnajo članarino v višini 10 EUR letno ter donacijo za stroške uporabe dvorane v višini 20 EUR za jesenski del ter 40 EUR za spomladanski del. Vadba poteka predvidoma od septembra do konec aprila.

Vse moribiti potrebne dodatne informacije dobite pri vodju Odbora NT sekcije, Roman Cenčič, na telefonski številki 041 698 134 ali e-mail naslovu roman.cencic@siol.net.

URNIK

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Namizni tenis
18:00 - 20:00
ŠD Poden - Namiznoteniška dvorana
Namizni tenis
20:00 - 22:00
ŠD Poden - Namiznoteniška dvorana

Torek

  • Namizni tenis ŠD Poden - Namiznoteniška dvorana
    20:00 - 22:00

Četrtek

  • Namizni tenis ŠD Poden - Namiznoteniška dvorana
    18:00 - 20:00
No events available!

kontakt

Kontaktna oseba: Roman Cenčič
Mobitel: 041 698 134
E-mail naslov: roman.cencic@siol.net